14 syyskuuta, 2007

Sarjisfestarit - perjantai

Matka sarjisfestareille sujui melko kivuttomasti. Aamu neljän herääminen ei ollut mukava mutta selvisin siitä. Ikävämpää olikin polkea rikkinäisellä polkupyörällä matkakeskukselle ison kameralaukun ja repun kanssa.

Asiasta seinään. Aloittamani perinteisen valokuvauksen jatkokurssin vetäjä Rune Snellman innoitti minut ottamaan omakuvia itsestäni. Alla yksi. Olkoon se samalla myös ensimmäinen matkakuva tältä reissulta.Ihme kyllä torkuin koko matkan Tampereelle asti joten olo on ihan inhimillinen. Reilun neljän tunnin kunnon yöunet ja puolitoista tuntia koiranunta on parempi kuin ei mitään. Voi kuitenkin olla ettei tänään tule istuttua valomerkkiin asti baarissa. Päivän festari hommat ovat olleet fyysistä työtä, joten kyllä sitä tuntee jotain tehneensä.

Festaripaikoista olen ollut pääosin Gloriassa, joka alkaa olemaan jo aika hyvässä kunnossa. Kävin myös kuvaamassa festareiden pressitilaisuudessa, jossa oheinen kuva on. Kuvan henkilö on toinen niistä kahdesta sarjakuvataiteilijasta joiden näyttely avautuu sarjisfestareiden yhteydessä.Pari kuvaa


Festareiden tuottaja Otto Sinisaloa muuten haastateltiin Nelosen uutisiin. Haastattelu tulee tänään, kellonaikaa en tiedä.Sarjisfestareiden sisäänkäyntiHektistä valmistelua.Tervetuloa Sarjisfestareille lauantaina ja sunnuntaina. :) Jatkoa tälle kirjoitukselle toivo mukaan huomenna.

1 kommentti:

erkka kirjoitti...

Heh, eräs tässä postauksessa esiintyneistä henkilöistä on tehnyt saman tempun kuin sinä tänään. Kerron siitä myöhemmin.