15 syyskuuta, 2006

Mökille

Tänään on edessä lähtö mökille vanhan kaveriporukan kanssa. Luvassa on perjantaista sunnuntaihin kestävä reissu jonka ohjelmaan kuuluu perinteiden mukaan saunomista, erilaisia pelejä (korttipelejä, lautapelejä, roolipelejä, jne) sekä hengaamista ja olemista. Näidän mökkireissujen taustalta löytyy kaveriporukka jonka juuret ulottuvat yli kymmenen vuoden taakse.

Olen odottanut tätä reissua jo jonkin aikaa. On mukavaa päästä pois normaaleista ympyröistä, irti arjesta kuten esimerkiksi rahahuolista. Tiedän jo nyt että illalla mökin portailla saunan jälkeen istuessani nautin olostani juuri siinä hetkessä. Huolet ja murheet eivät ole silloin osana elämääni. Otan mukaan kameran ja leikin sillä reissun aikana. Yritän ikuistaa tilanteita ja tuntemuksia. Jos saisin tallennettua edes murto-osan tällaisen reissun fiiliksistä, olisi se paljon. En kuitenkaan ota paineita kuvaamisesta, sillä tämän reissun pääosassa ovat ihmiset ja yhdessäolo.

Tällä kertaa mökkeilyn ohjelmassa on todennäköisesti myös laiturin nostaminen talviteloille. Perinne sekin, ja palvelus mökin omistajille. Olemme heille paljosta velkaa.

1 kommentti:

erkka kirjoitti...

Heh, ystävät ja laiturin nostot. Kuullostaa kovin tutulta :)