28 marraskuuta, 2006

Hampaista eroon ja muuta pientä

Väsyttää ja päätä särkee. Osittain tähän on syynä eilinen viisaudenhampaiden poisto. Hammaskirurgi poisti oikean puolen ylä- ja alaviisaudenhampaat. Tuo alaleuan hammas tulehtui kaksi kertaa syksyn aikana, joten oli jo korkea aika päästä siitä eroon. Operaatio ei ollut yhtä helppo kuin aikaisemmat poistot, sillä tuo alaleuan hammas tuntui olevan todella tiukasti leuassa kiinni. Tämän siitä saa kun ei poistata noita hampaita ajallaan. Sain sentään hienon turvotuksen leukaani, tätä ei ole aikaisemmin tapahtunut. :)

Mutta joo, mitäs muuta. Haaveilen uudesta tietokoneesta, kameran lisälaitteista (salamasta, optiikoista) ja erityisesti vapaa-ajasta. Jos saisin päättää yhden asian minkä saisin, se olisi kuukauden loma jonka aikana ei tarvitsisi ajatella rahaa, laskuja, töitä tai mitään muuta arkista. Tosin tällä hetkellä se ei ole vaihtoehto. Päiväunet ja kuppi kahvia rauhassa istuen tekee joka tapauksessa hyvää.

2 kommenttia:

Tarmo kirjoitti...

Minun on pitänyt käydä poistattamassa viisaudenhampaat jo vuosi sitten. Enpä vain ole. Enkä oikein tiedä miksi. Kipeähän leukaperä on välillä, mutta kipuunkin tottuu. En pelkää hammaslääkäriä toimenpiteestä puhumattakaan - pahempaakin on tapahtunut - mutta en vain ole saanut aikaiseksi mennä hammaslääkärille.

Toivottavasti saisit jouluna hieman lepäiltyä. En tiedä onko sinulla lomaa, mutta jos on, niin sulje puhelin ja tee sitä, mistä nautit.

Itse lähden joulun jälkeen viikoksi vaeltamaan Lappiin, UKK:n kansallispuistoon. Meitä on nyt ainakin kahdeksan kaverusta varmasti lähdössä, vielä yksi empii työvuorojensa takia. Tänään käytiin Milpron (www.milpro.fi) varikolla ostamassa hieman varusteita. Rahaa palo enemmän kuin mihin olisi varaa. Ehkä pieni vararikko viikon ihanuudesta on kannattava sijoitus.

Mukaan reissuun otan vain ja ainoastaan Minoltan filmijärkkärini ja pari rullaa filmiä. Digistä loppuisi pakkasen takia akku jo päivässä parissa, eikä se oikeastaan kolhujakaan kestä. Vanha rautarunko sen sijaan toimii vaikka avannon avaajana.

27.12. on lähtö ja takaisin palataan 4.1. Siis uusi vuosi vietetään myös keskellä ei mitään :) Samoin kahden ihmisen syntymäpäivät.

Eiköhän siitä pieni juhla saada aikaan...

Jukka Vuorinen kirjoitti...

Joulun suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Anoppi haluaisi kovasti meidät sinne, lemmikit rajoittaa pidempiä reissuja (rottia ei voi jättää kovin pitkäksi aikaa itsekseen), itse haluaisin vaan olla rauhassa ja kai Laurallakin jokin mielipide on vaikkei hän sitä ole ilmi vielä tuonut.

Joulun ajan pidän tällä kertaa joka tapauksessa lomaa, sen olen jo päättänyt. Onneksi työt sen tällä kertaa sallivat. Tuollainen reilun viikon vaellusreissu olisi kyllä varmasti hieno. Ehkä vaan pakenen kotiin Vilppulaan, keskelle metsää, siellä ei tarvitse pelätä esimerkiksi turhia sukulaisia tai muuta hälinää.

Pohdin tuossa juuri että pitäisi ostaa A-1:een filmiä ja kuvata sillä. Vanhalla järkkärillä kuvaamisessa on kyllä se oma viehätyksensä. Sen voittaa oikeastaan vain sillä Fed-2:lla kuvaaminen, se kun on absoluuttisen manuaalinen mittaetsin kamera, jonka valotusajatkaan eivät ole ihan standardeja. :)

Tästä tulikin mieleeni että voisin kirjoittaa jossain vaiheessa tänne jokaisesta kamerastani oman pikku jutun. Mikä kyseisessä kamerassa viehättää ja niin edelleen.

Hauskaa reissua sinulle joka tapauksessa. :)